SOALAN-SOALAN LAZIM

Jabatan Pembangunan Program Akademik

Jabatan Akreditasi Program Akademik

Jabatan Jaminan Kualiti

Soalan  :Berapakah nilai jam beban bagi Kuliah Pertama bagi kursus Master dan PhD?

Jawapan :Kuliah Pertama bagi kursus Master dan PhD ialah 1 Jam Kredit bersamaan 4 Jam Beban.

Soalan :Berapakah nilai jam beban bagi Kuliah Pertama bagi kursus Sarjana Muda dan Diploma?

Jawapan:Kuliah Pertama bagi kursus Sarjana Muda dan Diploma ialah 1 Jam Kredit bersamaan 3 Jam Beban.

Soalan :Berapakah nilai jam beban bagi Kuliah Ulangan bagi kursus Master dan PhD?

Jawapan :Kuliah Ulangan bagi kursus Master dan PhD ialah 1 Jam Kredit bersamaan 2 Jam Beban.

Soalan :Berapakah nilai jam beban bagi Kuliah Ulangan bagi kursus Sarjana Muda dan Diploma?

Jawapan :Kuliah Ulangan bagi kursus Sarjana Muda dan Diploma ialah 1 Jam Kredit bersamaan 1.5 Jam beban.

Jabatan Pembangunan Latihan Akademik

Laman web ini boleh diakses dengan menggunakan peranti pintar. Paparan terbaik dengan pelayar web versi terbaharu pada resolusi minimum 1024x768.

Waktu Operasi:

Ahad - Rabu
(13:00-14:00 Tutup)
Khamis
(13:00-14:00 Tutup)
Hari Minggu
Tutup

Pusat Pembangunan dan Latihan Akademik
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
86400 Parit Raja
Batu Pahat, Johor

auricular phone symbol in a circle 07-4537302

fax 07-4536434

Copyright CAD UTHM. All rights Reserved.